VLAM lanceert een nieuwe varkensvleesversnijding: Fettini di Coppa. Dit zijn gemarineerde sneetjes van de varkensspiering die perfect aansluiten bij de vraag naar snelle gerechten.
Fettini di Coppa speelt in op de toenemende interesse voor producten die eenvoudig en snel te bereiden zijn. Lekker, hapklaar en veelzijdig zijn de drie troeven van Fettini di Coppa. De flinterdunne versnijding en het marineren van de klassieke spieringstuk maken dit product uniek. Dit nieuwe product laat zeer uiteenlopende bereidingswijzen toe: bakken, braden of grillen in reepjes, sneetjes, stukjes of plakjes in slaatjes, pasta’s, tussen een broodje, gewikkeld in een wrap of bij een heerlijk wokgerecht. Deze veelzijdigheid maakt van Fettini di Coppa een product dat zowel jong als oud kan bekoren.
In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is Fettini di Coppa een echt Belgisch product. Het is momenteel te verkrijgen bij de zelfstandige slagerijen en in de supermarkten van Colruyt, Makro, Okay en Spar. Tijdens de eerste twee weekends van oktober vinden er speciale proeverijen plaats bij de zelfstandige slagers om Fettini di Coppa te introduceren. Naast een online campagne en diverse media-acties voorziet VLAM promotiemateriaal voor de winkelpunten. Zo ontvingen deelnemende verkooppunten receptenfolders, toonbankwobblers en een affiche.
Recept-ideeën met Fettini di Coppa vind je op www.vlees.be.