Agriflanders 2017 zal dagelijks uurtje later openen

In een poging de ochtend- en avondspits op de E40 en de R17 te vermijden, werden de openingstijden van de eerstvolgende editie van de beurs Agriflanders een uurtje opgeschoven. De beurs zal dus open zijn van 10.00 tot 19.00 uur.  

Van 12 tot 15 januari 2017 gaat in Flanders Expo te Gent de 10e editie van de beurs Agriflanders door. Op 17 augustus waren er al 295 exposanten ingeschreven. “Die nemen momenteel 24.742 m² standruimte in”, verklaarde event manager, Gunther De Mey, bij het eerste perscontact met de organisatoren. Er zijn nog enkele standplaatsen vrij. 26 van de 295 bedrijven zijn volgens De Mey nieuwe firma’s.

De gesmaakte formule blijft bewaard. Ook Agriflanders 2017 wordt dan ook een evenement waarin de veehouderij in al haar facetten en de mechanisatie op erfniveau de bovenhand nemen. “Het feit dat de veehouderij bijna 60 procent vertegenwoordigt van de totale eindproductiewaarde in Vlaanderen, rechtvaardigt deze focus”, verklaarde voorzitter Georges Van Keerberghen.

Slogan wordt ‘Ontdekkingen om van te smullen’. Hiermee wil de organisatie naar eigen zeggen een driedubbele boodschap geven:

  • op Agriflanders valt veel te ontdekken;
  • de Vlaamse landbouwers maken kwaliteitsvolle producten;
  • Agriflanders is tevens een opzet naar de primaire verwerking.

De veeprijskampen blijven behouden. Noteer alvast dat de VPF op vrijdag 13 januari zowel een prijskamp als een eliteveiling van fokberen organiseert.

www.agriflanders.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *