AgriSyst nu ook als Belgisch bedrijf actief

AgriSyst, dat al verschillende jaren actief is in België, heeft besloten om haar dienstverlening voor de Belgische markt onder te brengen in een Belgische onderneming. Naast AgriSyst worden ook de Vlaamse Producenten Organisatie Varkenshouders en Agfo-Made BV, het bedrijf van Bart Teuwen, aandeelhouder.

Advertising

AgriSyst België BV zal vanuit het kantoor in Drongen aan de slag gaan met twee medewerkers, om de Belgische klanten te ondersteunen bij de opstart en het gebruik van PigExpert en andere AgriSyst-producten.

“De opstart van AgriSyst België sluit zeer goed aan bij de activiteiten van AgriSyst in andere landen van Europa”, stelt commercieel directeur, Twan van Dijk, in een mededeling. “We zien mogelijkheden in België om verder te ontwikkelen in de breedte en in de diepte. Zeker door de samenwerking met de andere aandeelhouders die, net als ons, een sterke focus hebben op data en business intelligence, en tegelijk het belang beseffen van goede data om tot een efficiënte keten te komen.”

Het luidt verder dat de positie van AgriSyst in de keten er één is van ‘een strikt neutrale speler, waarbij data, monitoring en business intelligence de gehele keten ondersteunen in haar streven naar steeds grotere efficiëntie’.

Sales verantwoordelijke voor AgriSyst België Wim Bastyns is te bereiken via GSM: 0474.137.217 of e-mail wim@agrisyst.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: