Ceva Santé Animale

Ceva is één van de snelst groeiende top 10 bedrijven in de diergeneeskunde wereldwijd. Onze visie reikt veel verder dan diergezondheid en dierenwelzijn. Ceva streeft er voortdurend naar om betere oplossingen te vinden voor dierziekten; waardoor de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van de dieren worden verbeterd.


Nieuws van Ceva

Meer nieuws van Ceva


Onze visie

De gezondheid van dieren, mensen en de planeet zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door de gezondheid van dieren en onze omgeving te beschermen, beschermen we onze eigen gezondheid en toekomst. Hierbij zijn voedselvoorziening, voorkomen van zoönosen (bv. Q koorts, Salmonellose) en het samenleven met een gezond huisdier drie belangrijke peilers.

Onze waarden
Bij Ceva staat de klant centraal. Bij het zoeken naar oplossingen houden we rekening met de specifieke zakelijke ambities, behoeften en uitdagingen van de klant. We bouwen sterke, langdurige relaties op en werken als partners, waarbij we samen nieuwe oplossingen en innovaties ontwikkelen.
Onze ondernemersgeest stelt individuen in staat om sneller resultaten te behalen. We delen kennis en grijpen kansen. We denken en doen dingen op een creatieve manier. Dit alles om de best mogelijke oplossingen voor onze klanten te vinden.
Solidariteit gaat over teamwerk. Ons gezamenlijk doel is om ’s werelds grootste uitdagingen in diergezondheid te bestrijden. We geven individuen de ruimte om beslissingen te nemen en we respecteren elkaars werk. Dit strekt zich uit tot in de wereld van onze klanten waarmee we een open samenwerkingsrelatie onderhouden.
Onze innovatie mindset houdt ons gefocust op het hooghouden van de kwaliteit en het streven naar continue verbetering. Het gaat niet alleen om productinnovatie, maar we dagen onszelf voortdurend uit om nieuwe manieren te vinden om op lange termijn waarde te creëren voor onze klanten en voor onszelf.

 Samen werken aan een gezond varkensbedrijf
Steeds meer is Ceva zich gaan richten op de preventieve diergeneeskunde, vooral met vaccins. In het kader van ziektepreventie is een goede diergeneeskundige bedrijfsbegeleiding zeer belangrijk. Daarom wil Ceva een totaalservice naar de dierenarts en varkenshouder aanbieden. Een sterke technische ondersteuning, ondersteuning bij diagnostiek met de Ceva Screen programma's en longonderzoek met het Ceva Lung Program maken deel uit van deze totaalservice. Samen met de dierenarts probleemoplossend werken staat centraal.

Wie we zijn


Contact

Ceva Santé Animale N.V. | Metrologielaan 6 | 1130 Brussel | tel: 02/244.12.96 | ceva.be/nl

Gebruik dit formulier om uw vragen en interesses te delen

%d bloggers liken dit: