Dag van de Landbouw 2020 wordt digitale weekendeditie

Ieder jaar zetten een vijftigtal land- en tuinbouwers de deuren van hun bedrijf open en ontvangen ze ruim 100.000 bezoekers. Door de coronacrisis is het dit jaar onmogelijk om de Dag van de Landbouw goed en veilig te organiseren in de aloude formule. Voor het eerst in zijn 38-jarige geschiedenis zal de Dag van de Landbouw doorgaan als een digitale weekendeditie. Prik alvast zaterdag 19 én zondag 20 september in jullie agenda.

“Voor de Dag van de Landbouw 2020 pakken we uit met iets volledig nieuws. Dit jaar komen de bezoekers niet tot bij de boeren, maar brengen we het leven en werken op onze landbouwbedrijven via sociale en gewone media tot bij de mensen thuis. Bovendien trekken we voor de Dag van de Landbouw 2020 een heel weekend uit”, aldus Sonja De Becker, voorzitter van Boerenbond en Landelijke Gilden.

Advertising

“In elke provincie zal in het weekend van 19 en 20 september een bekende Vlaming op weekend gaan op een boerderij of sierteeltbedrijf. Hij wordt er aan het werk gezet en beleeft zo het boerenleven. Meer informatie over het programma volgt, hou alvast de website en de socialemediakanalen in de gaten zodat je op zaterdag 19 en zondag 20 september niets mist.”

Meer informatie vind je op: www.dagvandelandbouw.be

Bron: BB – 7 september 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: