Dutch Pork Expo verplaatst naar 20 en 21 april 2021 

Het vakevent Dutch Pork Expo dat gepland stond op 26 en 27 januari 2021 in Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch wordt verplaatst naar 20 en 21 april 2021.

Onlangs maakte Easyfairs bekend dat de tweede editie van Dutch Pork Expo naar een nieuwe locatie verhuisd, namelijk Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De eerste editie van Dutch Pork Expo werd gehouden in 2019 en vond destijds plaats in Venray, maar deze beurshal is niet meer beschikbaar voor Easyfairs. Daarom is er gezocht naar een nieuwe passende locatie voor Dutch Pork Expo en is de keuze gevallen op Brabanthallen vanwege de rijke historie, goede faciliteiten en de ligging in het hart van de Nederlandse varkenssector.

“In de afgelopen weken is het sentiment onder onze exposanten veranderd en gaf een overgroot deel aan graag de beurs te verplaatsen naar april 2021”, verklaart Lucas van’t Hof namens beursorganisator Easyfairs nu in een persbericht.

Meer informatie over Dutch Pork Expo 2021 en een overzicht van de coronamaatregelen voor bezoekers en exposanten Pork Expo zijn te vinden op www.dutchporkexpo.nl.

Bron: naar Easyfairs – 24 november 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: