Inagro werd vernieuwd zowel qua infrastructuur als structuur

Op de Inagro-site in Beitem vormen gebouw A en het nieuwe gebouw D voortaan het kloppend hart van het onderzoekscentrum. Naast de infrastructuur onderging ook de organisatiestructuur een duidelijke verandering.

Wie Inagro af en toe bezoekt, zal het niet ontgaan zijn: tussen eind 2016 en eind 2018 kwam een nieuw kantoorgebouw tot stand op de site in Beitem. Intussen is het zover: 120 van de 215 medewerkers kregen er een nieuwe stek. Ook in het bestaande gebouw A werd verhuisd. Beide kantoorgebouwen huisvesten nu alle medewerkers van Inagro.

Advertising

Achter de schermen werd de afgelopen maanden hard gewerkt aan een interne reorganisatie. Het luidt dat ‘specialisaties zijn samengebracht in projectzones om tot totaaloplossingen te komen op maat van iedere land- en tuinbouwer’.

Er zijn specifieke ruimtes voor een kort overleg, een uitgebreid telefoongesprek en geconcentreerd werk in complete stilte. Op het gelijkvloers van het nieuwe gebouw bevinden zich lichtrijke, ruime vergaderzalen die gemakkelijk omgebouwd kunnen worden tot evenementenzaal.

Het nieuwe kantoorgebouw werd gefinancierd door de Provincie West-Vlaanderen.

Bron: Inagro – 18 januari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: