ISAGRI nu ook actief in China

Na overnames van de bedrijven EIC, Landmark en Irium gaat ISAGRI verder met uitbreiden. Het in het Franse Beauvais gevestigde bedrijf tekende een joint venture met SINO-INFO, een Chinees bedrijf gespecialiseerd in managementsystemen voor varkensbedrijven.

“De Chinese varkenssector veroveren is een echte opportuniteit”, stelt Jean-Marie Savalle, ceo van de groep ISAGRI. “Met deze overname wil ISAGRI marktleider worden op het gebied van managementsoftware voor de varkenshouderij. Met SINO -INFO streven we ernaar dat onze klanten 2 miljoen varkens produceren, zo’n 10 procent van de wereldmarkt.”

SINO-INFO werd opgericht in 2008 en is gevestigd in Peking. Het ontwikkelt software voor het aansturen van varkensbedrijven. De SINO-INFO-klanten beheren naar verluidt samen zo’n 300.000 zeugen.

ISAGRI is een familiaal bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van software voor de landbouw  en de agro-industrie. Opgericht door Jean-Marie Savalle in 1983, is ISAGRI gegroeid tot een internationale groep met 1.800 personeelsleden die opereert in 12 landen.

www.isagri.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: