Krachtenbundeling van vier partners actief in stalinrichting

Vervaeke Windzeilen, stalinrichter Agro-Service Janssen en DB-Montage bundelen hun krachten. Samen met een vierde speler, specialist in de varkenssector, verenigen ze hun jarenlange kennis en ervaring en richten ze de ASD-Group op voor de totaalinrichting van rundvee- en varkensstallen bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De ASD-Group alles van A tot Z in eigen handen: van de verkoop tot de montage.

De windzeilen van Vervaeke sieren heel wat stallen in Vlaanderen, Nederland en ver daarbuiten. De specialist in regelbare of vaste stalventilatie is dan ook al meer dan 25 jaar een vaste waarde in de markt. Vervaeke werd in 1992 opgericht door Geert Vervaeke en in 2015 overgenomen door Kristof Blockeel. Vervaeke blijft apart bestaan maar de ASD-Group wordt vanaf heden de exclusieve verkooporganisatie van het bedrijf.

Advertising

De activiteiten van Agro-Service Janssen worden integraal overgenomen door de ASD-Group. Bart Janssen is gespecialiseerd in de inrichting van rundvee- en varkensstallen in België en Nederland. Daarnaast is hij ook dealer van Vervaeke windzeilen.

Dieter Deschepper en Kristof Blockeel richtten enkele jaren geleden samen het installatiebedrijf DB-Montage op. Dieter heeft als hoofd montage van Vervaeke jarenlange ervaring in het monteren van windzeilen. Daarnaast heeft hij ook relevante montage-ervaring in stalinrichting en in het monteren en lassen van kunststoffen panelen (Paneltim). Alle activiteiten van DB-Montage worden overgenomen door de ASD-Group.

Jurn Dely is gespecialiseerd in de inrichting van rundvee- en varkensstallen. Bovendien is hij ook dealer van Vervaeke-windzeilen. Hij heeft 8 jaar ervaring opgebouwd in stalinrichting, waarvan 1,5 jaar bij Altez en 6,5 jaar bij De Reu.

De nieuwe groep zal opereren vanuit hun bestaande uitvalsbasissen in Loenhout (Antwerpen) en Ruiselede (West-Vlaanderen).

www.asd-group.be

Bron: ASD-Group – 15 januari 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: