Lat voor inweekmiddelen ligt weer wat hoger

 

Met de introductie van MS Topfoam Power legt MS Schippers de lat voor inweekmiddelen in stallen weer hoger. Een lange contacttijd i.c.m. een krachtigere werkzaamheid maakt dat dit middel beter resultaat geeft dan de huidige inweekmiddelen.

MS Schippers heeft een lange traditie in het maken en verbeteren van reinigingsmiddelen voor de veehouderij. De lijn met ‘Topfoam’-producten, dat z’n oorsprong kent in de veehouderij, maakt gebruik van de kracht van schuim; dit zorgt voor een lange en diepe hechting wat de hogedrukreiniging met water korter en effectiever maakt.

Hoogst mogelijke score

De ontwikkelaars van MS Schippers hebben met apparatuur, vergelijkbaar met de installaties bij TNO,bestaande producten getest en gesleuteld aan een nieuwe toplijn. Dat heeft de MS Topfoam Power opgeleverd. “De score van Topfoam Power ligt zo’n 30% hoger dan de beste producten in de markt. Dat is uniek voor dit soort middelen” aldus Bart Nijhof, onderzoeker bij MS Schippers. Dankzij de betere werking heeft het product een lagere verwerkingstijd bij het reinigen en (daardoor) minder water in de put.

De exacte werking van de verbeterde reinigingskracht is het geheim van de smid. Nijhof wil wel kwijt dat vooral aan de aanpak van vetten is gesleuteld. “Dat is de crux voor het goed reinigen van stallen met vee, vergeleken met een meer industriële omgeving waar veel andere producten hun oorsprong hebben.”

MS Topfoam Power is zodoende de nieuwe standaard in het premiumsegment van inweekmiddelen. Volgens Marketing Manager Constantijn Viezee zal het nog jaren duren voordat concurrenten op gelijke voet staan. “Dat komt doordat grote chemiebedrijven, in tegenstelling tot MS Schippers, meestal geen 100% focus hebben op de professionele veehouderij.”

Wil je de voordelen van TopFoam Power zelf ervaren? Kijk dan op www.schippers.nl/ms-topfoam-power

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: