LIV Hardenberg 2018 gaat niet door

In Nederland worden de huidige Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) per direct omgevormd tot nationale vakevents, gericht op één deelsector. Daarentegen komt de LIV gepland van 23 tot en met 25 oktober 2018 in Hardenberg te vervallen.

Advertising

In Hardenberg komt op 19 en 20 maart 2019 een nationaal event voor de pluimveesector en in Venray komt op 16 en 17 april 2019 een nationaal event voor de varkenssector.

“De uitkomsten van het marktonderzoek en de toetsing in de markt hebben geleid tot de aangepaste strategie en positionering van de LIV. Deze strategie is uitvoerig getoetst bij zowel een aantal exposanten, verenigingen als bezoekers en kan rekenen op engagement van de agrarische sector. Naast een event voor de pluimveesector en een event voor de varkenssector zijn we nog volop met de markt in gesprek voor een apart nationaal event voor de kalverhouderij”, verklaarde Natascha Halbertsma, adviseur van het agrarisch team van organisator Easyfairs Evenementenhal, aan de redactie van Varkensbedrijf Nederland.

Ter herinnering; naast de Nederlandse markt richten de organisatoren van de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij zich ook nadrukkelijk op de Duitse- en Belgische grensregio’s.

De agrarische beursagenda van Easyfairs Evenementenhal bestaat voor het komende beursseizoen uit:

  • Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Hardenberg: 30, 31 oktober en 1 november 2018;
  • Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem: 27, 28 en 29 november 2018;
  • Pluimvee-editie Hardenberg: 19 en 20 maart 2019;
  • Varkens-editie Venray: 16 en 17 april 2019;
  • Kalveren-editie: nog nader te bepalen.

Bron: Varkensbedrijf Nederland – editie juli 2018

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: