Nieuw logo DGZ zet samenwerking met MCC in de verf

Ter gelegenheid van haar algemene vergadering op 29 mei 2019 publiceerde Dierengezondheidszorg Vlaanderen (DGZ) haar jaarverslag 2018.

In de verdere ontwikkeling van de dienstverlening werd met de oprichting van de cvba Vivee op 30 mei 2018 een nieuwe stap gezet in de reeds nauwe samenwerking tussen DGZ en MCC. Sinds 1 januari 2019 is het logistiek personeel in Vivee ingebracht en werd de organisatie operationeel.

“Maar 2018 was ook het jaar waarin we ter voorbereiding van een nieuw meerjarenbeleidsplan onze stakeholders consulteerden, en met het bestuur en het management grondig nagedacht hebben over de richting die we in de toekomst met onze organisaties willen uitgaan. Dit resulteerde in een beleidsplan voor 2019-2021, waarin we onze ambities voor de komende jaren verwoord hebben met als doel voor DGZ om samen met MCC en Vivee, als organisaties van en voor veehouders, de betrouwbare partner te zijn voor onze Vlaamse veehouders en hun dierenarts. En samen met hen te streven om met gezonde dieren goede economische resultaten te realiseren”, stelde voorzitter Marcel Heylen.

Merk alvast op dat DGZ haar logo heeft aangepast. “Dat wij samen met MCC en Vivee aanvullende activiteiten uitvoeren en lid zijn van eenzelfde familie was al langer geweten. Nu wordt dit ook visueel duidelijk”, aldus nog de voorzitter.

Het jaarverslag brengt de voornaamste activiteiten van 2018 in beeld met een aantal wetenswaardige kerncijfers. Deze worden aangevuld met een tijdslijn die de hoogtepunten van vorig jaar weergeeft. Voor het volledige verslag klik DGZ Jaarverslag 2018

Bron: DGZ – 30 mei 2019

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: