NutriCare360, de nieuwe aanpak van ForFarmers

Met NutriCare360 gaat ForFarmers met de varkenshouder en dierenarts samenwerken aan een gezamenlijk plan om de gezondheid van varkens te verbeteren. Het eerste element van de aanpak is gericht op de gezondheid en vitaliteit van biggen en wordt vanaf 18 november toegepast in de praktijk.

 

De NutriCare360-aanpak is een gestructureerd programma dat de managementaanpak van de varkenshouder, de gezondheidsaanpak van de dierenarts en de VIDA-voedingsaanpak van ForFarmers combineert tot een gezamenlijk adviesplan.

De eerste stap is het uitvoeren van een analyse door de specialist van ForFarmers in samenwerking met de varkenshouder en de dierenarts. ForFarmers stelt hiervoor hulpmiddelen ter beschikking waarmee de varkenshouder specifieke aandachtsgebieden in kaart kan brengen, zoals vitaliteit van biggen, hygiëne en de kwaliteit van water en biest.

Met behulp van managementprogramma Agroscoop worden technische doelen geformuleerd en gemonitord. Dit maakt de voortgang en het uiteindelijke resultaat zichtbaar en helpt bij het bepalen van de benodigde vervolgstappen.

Varkenshouders die interesse hebben in de NutriCare360-aanpak kunnen contact opnemen met ForFarmers.

Bron: ForFarmers – 18 november 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: