“PRD biedt varkenshouder mix van inspiratie en fierheid”

De tweede editie van de Pig Rentability Day zal plaatsvinden op zaterdag 29 augustus 2015. Voeders Algoet is ook nu weer één van de organisatoren. Olivier Algoet verklaart waarom.

“We hebben toen ervaren dat de PRD een zeer aangename manier is om onze klanten en prospecten te ontvangen waarbij al hun zintuigen geprikkeld worden”, vertelt Olivier. Algoet verwacht dat de varkenshouder op een zeer originele manier iets kan opsteken over rentabiliteit in de varkenshouderij en dat hij grenzeloos kan netwerken met zijn collega’s en de participerende bedrijven van de PRD. “Daarnaast willen we het aangename aan het nuttige koppelen op een ongezien originele manier.”
Zeker inschrijven

Advertising

Op de vraag waarom zijn klanten zeker moeten inschrijven voor de PRD II antwoordt Olivier Algoet als volgt: “De Pig Rentability Day is een uniek recept waar boeiende thema’s worden geserveerd op een bedje van rentabiliteit, dit alles overgoten met een romig sausje ontspanning. Kortom, drie parameters waaraan de varkenshouderij vandaag wel eens nood heeft.”

De PRD-participant legt de lat dan ook hoog. “De PRD II zal voor ons pas geslaagd zijn als de varkenshouder met een mix van inspiratie en fierheid naar huis kan gaan, met de glimlach op de mond”, besluit hij.
No Pigs, No Future!

Ziedaar de slogan van de PRD II die exclusief bedoeld is voor varkenshouders. De Pig Rentability Day werd in augustus 2013 voor het eerst georganiseerd. Destijds waren 6 privébedrijven actief in de varkenshouderij de exclusieve partners. Het enthousiasme van de pioniers werkte danig aanstekelijk dat de steun voor het initiatief afgelopen maanden aanzienlijk kon worden uitgebreid. Resultaat: de tweede editie van de Pig Rentability Day wordt gedragen door 12 partners (Agrologic, Algoet, Altez, Boone–Denkavit, Crelan, Debra-Group, DLV, Elanco Animal Health, Elindus, Hypor België, Varkensbedrijf magazine, VSI Verberk stalinrichting) en geruggensteund door mediapartner PlattelandsTV.
Deelname aan de PRD II is gratis maar inschrijven is verplicht. Klik daarvoor hier.