Schoon drinkwater? Denk aan je leidingen!

De Lage Landen staan bekend om het zuivere drinkwater wat uit de kraan komt. Daar nemen ze in de rest van de wereld graag een voorbeeld aan. Toch is het in de varkensstallen niet altijd goed gesteld met het drinkwater. En dat is bijzonder, want zuiver drinkwater is voor dieren net zo belangrijk als voor mensen! Vaak is de oorzaak van het probleem terug te vinden in de staat van de waterleiding. Schrik niet wat je daar in terugvindt als je er een kijkje in neemt.

 

Een snelle scan zegt al veel!

Is het water helder, kleur- en geurloos, of zit er stiekem toch een luchtje aan? Vaak zegt dat al genoeg en is er waarschijnlijk iets met je leidingen aan de hand. Maar niet altijd is aan het water te zien of te ruiken of het ook echt schoon drinkwater is of niet. Bacteriën, virussen, gisten en schimmels zijn met het blote oog niet te zien, maar kunnen ziektes veroorzaken. Daarom is het belangrijk dat je regelmatig checkt of je leidingen van binnen wel schoon zijn en ze regelmatig te reinigen en desinfecteren met een goed middel.

 

Di-O-Clean 

Di-O-Clean is speciaal ontwikkeld om drinkwatersystemen in veehouderijen te reinigen en ontsmetten. Het verwijdert en voorkomt biofilm in de waterleiding. Voorkom vieze waterleidingen en verbeter de gezondheidheid van je dieren!

 

Wil jij weten hoe je leidingen er van binnen uitzien, wat de kwaliteit is van je waterbron of wat je kunt doen om het drinkwater van je dieren te optimaliseren? Je kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact opnemen met een adviseur!

 

URL: https://www.schippers.be/nl//concepts/total-water-care-c2200/

 

Bron: Schippers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: