Vernieuwde Agridagen aan derde editie toe

Van vrijdag 28 februari tot en met zondag 1 maart vormen de hallen van Weelde Depot het decor voor een nieuwe editie van de Agridagen. Er wordt vastgehouden aan de organisatie van drie seminars. Nieuw hier is dat daartoe een aparte tent met behalve seminarie- ook receptieruimte wordt opgetrokken aansluitend bij Hal 1. Het seminar voor de varkenshouderij loopt onder de titel ‘Afrikaanse varkenspest? Ik ben er klaar voor!’

Inzet is de gehele sector op zijn verantwoordelijkheid te wijzen inzake bioveiligheid zodat voorkomen wordt dat de Belgische varkenshouderij effectief door het virus besmet wordt.

Behalve twee sprekers is er tevens voorzien in een panel van vier varkenshouders die elk een stelling zullen poneren.

Luc Verspreet (BPG) zal inzoomen op de gevolgen van de AVP-crisis voor de slachterijen en de prijsvorming.

Philippe Houdart (FAVV) toont hoe we het virus buiten onze bedrijven kunnen houden maar geeft tevens aan welk plan er uitgerold zal worden mochten onze varkens toch getroffen worden.

Als naar gewoonte wordt er tijdens het debat naar maximale interactie met het publiek gestreefd middels een stemming over de stellingen en sms-vraagstelling.

Voor het volledige programma klik Uitnodiging seminarie varkens Agridagen

Toegang tot het seminar is gratis inbegrepen in de toegangsprijs voor de beurs. Er wordt wel gevraagd in te schrijven via onderstaande link:

https://www.agridagen.be/content/inschrijving-seminarie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: