Vion opent Meat Master Center

In het Meat Master Center, een speciale ruimte op het hoofdkantoor in Boxtel, kunnen klanten, leveranciers en andere belanghebbende op een interactieve manier kennismaken met de nieuwe vleesconcepten en vraaggestuurde ketens van Vion.

“Het Vion Meat Master Center is een multifunctionele ruimte waar we onze klanten, leveranciers en stakeholders meenemen in de wereld van vlees. Ze kunnen nieuwe vleesconcepten zien, proeven en ruiken, kortom: beleven”, zegt Maiko van der Meer, Chief Commercial Officer (CCO) bij de Pork-divisie van Vion.

Beleving en vakmanschap

Centraal in het Vion Meat Master Center staat een volledig uitgerust kookeiland, waar op diverse manieren de bereiding van concepten en producten kan worden gedemonstreerd. Ook is er een verwarmde buitenruimte ingericht met een grote barbecue. Van der Meer: “Vion is een foodbedrijf: proeven is een onmiskenbaar onderdeel van de beleving die we willen bieden. In het Meat Master Center is ruimte voor demonstraties van onze master butchers. Daarnaast werken we samen met grillmasters en -chefs om zo de ultieme smaakbeleving te creëren.”

Samenwerking in de keten

Het verhaal over de keten neemt ook een belangrijke plek in het experience center in. John de Jonge, Chief Operating Officer (COO) bij Vion Pork: “We tonen hoe we van boer tot eindproduct samenwerken. We laten onze kennis van vlees zien en hoe we sturen op vraaggestuurde, duurzame ketens. Elke ketenpartner beschikt over zijn eigen expertise. Dat vakmanschap en de wijze waarop we samenwerken in de keten willen we in het Meat Master center tot uitdrukking brengen.”

Stakeholders

Het Vion Meat Master Center is beschikbaar voor de diverse stakeholders van Vion. Klanten krijgen er presentaties en kunnen samen met Vion-medewerkers of een kok vlees bereiden. John de Jonge en Maiko van der Meer: “Het Meat Master Center is geschikt voor inspirerende brainstormsessies, bijvoorbeeld over productinnovaties of een onderwerp dat speelt in de actualiteit. Het is bedoeld voor klanten én andere stakeholders, zoals leveranciers (waaronder veehouders) en mensen uit overheid of wetenschap.” Het Vion Meat Master Center is sinds begin april 2019 operationeel.

Voor een sfeerimpressie klik onderstaande link: https://www.vionfoodgroup.com/nl/vion-meat-master-center

Bron: Vion – 11 april 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: