‘Vlaamse Mestdag’ op 4 september 2018 in Aalter

Op dinsdag 4 september 2018 gaat in Aalter voor de éérste keer de ‘Vlaamse Mestdag’ door. Deze studiedag is een co-organisatie van VCM, Boerenbond, ABS, Departement Landbouw & Visserij en VLM-Mestbank.

Op deze praktijkgerichte dag komt u meer te weten over alle aspecten van mestmanagement en mestbe-/verwerking in Vlaanderen. Via verschillende parallelle sessies worden de landbouwkundige en economische aspecten van mestproducten, bemestingsstrategiëen en wijze van toediening en de impact van bemesting op het milieu toegelicht.

Advertising

Als producent krijgt u praktische tips rond de afzet en verwerking van mest. Als gebruiker van mest wordt u geïnformeerd om nog efficiënter te bemesten. Ook komt u van andere landbouwers te weten hoe zij omgaan met mest op hun bedrijf, dit via verschillende praktijkgetuigenissen.

Tijdens de lunch heeft u ruim de tijd om uw ideeën uit te wisselen met andere landbouwers en mestexperten en leert u op de bedrijvenmarkt de verschillende diensten en/of producten van onze sponsors kennen.

Bekijk hier volledige programma Programma Vlaamse mestdag

Voor inschrijving wil op de VCM-website het registratieformulier invullen.

Bron: VCM-nieuwsbrief – 11 juni 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *